Borup IF Håndbold er stolte af at være venskabsklub med

KIF Kolding København

Hvem er KIF Kolding København?

 

KIF Kolding København er et dansk håndboldhold, der både har hjemmebane i Kolding og i København. Holdet er en blanding af spillere fra det krakkede håndboldhold AG København og spillere fra Kolding IF Håndbold. Truppen består både af rutinerede spillere samt nogle helt unge talentfulde spillere. I den rutinerede afdeling er der blandt andet Kasper Hvidt, Lars Jørgensen, Bo Spellerberg og Lukas Karlsson. I den nye afdeling er der blandt andre Lasse Andersson, Magnus Landin, Martin Dolk og Rolf Ravn. Ligesom spillertruppen er trænerteamet i meget høj verdensklasse. Aron Kristjánsson leder holdet som cheftræner og bag ham står Henrik Kronborg og Bilal Suman som assisterende trænere. Alt i alt er KIF Kolding København et stærkt håndboldhold, som både besidder en spillertrup i verdensklasse og et verdensklasse trænerteam.! 

Hvorfor er vi venskabsklub?

Ved at være venskabsklub med KIF Kolding København får vi som klub, mulighed for at opleve spillere og kampe helt tæt på. Vi lærer en hel masse fra de professionelle og samarbejdet mellem vores klub og KIF er sublimt. KIF Kolding København siger selv:

”Det er vigtigt for os, at støtte op om dette. Deraf kom vores koncept venskabsklubber til verden, hvor vi her igennem blandt andet har mulighed for at give alle håndboldspillere, unge som gamle, en masse helt unikke håndboldoplevelser på højeste niveau.Det er helt gratis at være venskabsklub, og der er ingen bindingsperiode. Dette er vores bidrag til at støtte håndbold sporten, og styrke en positiv udvikling.”

Vi er som klub stolte af at være venskabsklub med KIF. Det giver en masse muligheder indenfor håndbolden.


Skrevet af: Malene, håndboldtræner U14 Piger