Borup Håndbold afholdte søndag d. 20. familiebanko i Multihallen med et meget overraskende besøgstal på over 285 besøgende.
 
Det er første gang, at vi har haft så mange deltagere, og det kom også helt bag på os, at så mange ville møde op.
Vi havde lejet borde til 210 deltagere, da vi plejer at have mellem 180 og 200 deltagere, men da det blev ved med at vælte ind med deltagere, måtte vi hente borde fra Cafe og mødelokaler.
Det lykkedes os til sidst, at få skabt bord- og siddepladser til alle, så ingen blev afvist ved døren.
Næste problem var så, at da deltagerantallet var 100 mere end vi plejer, så løb vi desværre hurtigt tør for lodder til det amerikanske lotteri. Det var både ærgerligt for deltagerne, men også for os som klub, da vi kunne have tjent flere penge til ungdomsafdelingen.
Som om det ikke var nok, så gjorde det store deltagerantal også, at vi ved bankostart måtte sende nogle frivillige afsted til Spar, og indkøbe flere forsyninger vi kunne sælge i Cafeen.
Det er helt sikkert, at vi har taget ved lære efter denne dag, og har noteret nogle punkter, som vi i bestyrelsen skal have snakket igennem, inden vi holder banko igen til foråret.
Selvom det var en smule stressende på dagen, og nogle måtte gå forgæves efter lodder, så betegner vi det i Borup Håndbold som en stor succes.
På vegne af Borup Håndbold vil vi gerne sige stort tak til alle fremmødte deltagere, og selvfølgelig vores gode sponsorer:
Matas, Lytje-Kjær Maskinstation, Sportigan Køge, Andersen og Nielsen, Cosy Hair, Byens Bedste Massage, Klinik M, Blomsterhjørnet, Steen Madsen, MC Byg, Spar, Søbogaard, IGS Rådgivende Ingeniører, Flamingo Pizza, Borup Pizzaria, Malerklemmen, Borup Kemi, CHByg, ES Elektrikeren, Kop og Kande, Malerhytten, Bøger og Papir, Baghuset Borup, Partylite, Borup Cykelforretning, Borup Beaty, Borup Auto, sjovogkreativ.dk samt Min Butik med nyt og gammelt.
Vi opfordrer til at støtte vores sponsorer, så de måske også gerne vil være med næste gang.
Sidst men ikke mindst, skal der lyde et kæmpe tak til de frivillige, som har hevet en masse timer ud af kalenderen, for at kunne lave et hyggeligt arrangement for deltagerne, og dermed kunne generere et overskud, som går ubeskåret til foreningens arbejde for børn og unge.
 
Med venlig hilsen og på gensyn til foråret
 
Borup Håndbolds bestyrelse